Diensten

Kies een abonnement dat bij jouw organisatie past!

Waar beheer steeds complexer wordt, maken wij onderhoud makkelijker

Voor daadkrachtig beheer is focus op de opgaven van vandaag en morgen noodzakelijk om beleidsmakers en beheerders efficiënt en effectief in te zetten. Die opgaven zijn onder andere: klimaatadaptatie, energietransitie, circulaire economie en de implementatie van de Omgevingswet.  Ook de implementatie van asset management kan een rol spelen.

Onderhoud is de slagader voor het in stand houden van gemeentelijke assets. Onvoldoende capaciteit of prioriteit leidt tot ‘verstopping’. De gemeente wordt geconfronteerd met achterstallig onderhoud of assets moeten worden vervangen voordat de technische of economische levensduur is bereikt. Gevolg: publiek geld wordt niet goed besteed en de gemeente moet meer investeren dan waar rekening mee is gehouden.

 

Een abonnement is maatwerk

Beheermaatje werkt op basis van een abonnement, waardoor de gemeente rekening kan houden met vaste en dus voorspelbare maandelijkse onderhoudskosten. Voor het inregelen van de werkzaamheden die Beheermaatje uitvoert wordt een eenmalig bedrag (opstartkosten) in rekening gebracht.

Voordat de gemeente een abonnement afsluit voert jouw Beheermaatje geheel vrijblijvend een QuickScan uit om de te bepalen waar jouw gemeente staat met het beheer. Tijdens de QuickScan worden de beschikbaarheid en kwaliteit van de onderhoudsgegevens in je gemeente gemeten. Beheermaatje rapporteert en adviseert hoe het beheer vandaag de dag bij jouw gemeente is geregeld en brengt op basis van de bevindingen een prijsopgave uit voor de eenmalige kosten en de abonnementskosten.

Overige diensten die je verder kunnen helpen!

Adviseurs en engineers voor de inrichting en het beheer van de buitenruimte

Buitenruimte

Buro CITE is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner voor engineering en contractvorming en voor doordachte en uitvoerbare adviezen. Eén van de specialiteiten is het maken van Leidraden Inrichting Openbare Ruimte, waarvoor CITE de slimme, eenvoudig bedienbare webapplicatie DALI voor ontwikkeld heeft.

Riolering

Buro Riool staat voor beter, efficiënter en schoner rioolbeheer. Rioolbeheer op orde krijgen en houden? Buro Riool inschakelen!

Kantoor

Visseringlaan 18

2288ER, Rijswijk

Neem contact op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!